Ansambl

vlado

Vladimir Andrić

Rođen u Vinkovcima 1984 godine. Od najranijeg djetinjstva “skače” po sceni i pred kraj osnovne škole postaje član amaterskog ansambla našeg kazališta gdje ostvaruje broje zapažene uloge u dječjim i večernjim predstavama.

Akademiju dramskih umjetnosti u Tuzli upisuje 2005. godne te 2010. diplomira kao jedan od najboljih studenata u klasi profesora Vlade Keroševića. Kao profesionalni glumac našeg kazlališta glumi u više od 30 predstava, također režira i piše predstave koje godinama uveseljavaju Vinkovačku publiku.

Dobitnik je nagrade “Zoranov brk” za odigranu ulogu u predstavi “Nećeš razbojniče” na festivalu Zorana Radmilovića u Zaječaru. Bavi se režiranjem kratkih animiranih i igranih filmova i glazbenih video spotova. Autor je dugometražnog dokumentarnog filma “Ovčara, neispričana priča” i ono što je najvažnije … suprug je Katarine i tata male Ruže Andrić.

Katarina Kristić

Katarina Kristić

Katarina Kristić rođena je 31. srpnja 1991. godine u Vinkovcima. Po upisu srednje škole u Osijeku počinje se amaterski baviti glumom. Još kao amater bila je nagrađivana za svoj rad te je upis na Akademiju dramskih umjetnosti (smjer: gluma) bio logičan slijed. 2016. je završila preddiplomski studij glume kao jedna od najboljih studenata.
Osim na akademiji o glumi je učila i na raznim radionicama koje je pohađala. Sudjelovala je na raznim međunarodnim festivalima te osvojila nekoliko vrijednih nagrada i priznanja.
Osim u kazalištu ostvarila se i na filmu.

matea-marusic

Matea Marušić

Matea Marušić rođena je 1993. u Osijeku. 2012.g. završava Isusovačku Klasičnu gimnaziju u Osijeku.
Tijekom srednjoškolskog školovanja pohađa klasični balet u HNK Osijek pod vodstvom Vuka Ognjenovića. 2012. godine upisuje Glumu na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu te s odličnim uspjehom 2016. godine stječe diplomu ulogom Julije u predstavi  „Gospođica Julija“, u klasi prof. Senada Bašića. Tijekom studiranja na Akademiji ostvaruje brojne zapažene uloge, a ostvaruje i pojedine uloge u profesionalnim kratkim filmovima. U kazalištu trenutno uz ansambl, radi i kao voditeljica dramskog studija.