Dramski studio

Katarina KristićVoditeljica dramskog studija, Katarina Kristić rođena je 31. srpnja 1991. godine u Vinkovcima. Po upisu gimnazije u Osijeku počinje se amaterski baviti glumom. Još kao amater bila je nagrađivana za svoj rad te je upis na Akademiju dramskih umjetnosti (smjer: gluma) bio logičan slijed. 2016. je završila preddiplomski studij glume kao jedna od najboljih studenata. Osim na akademiji o glumi je učila i na raznim radionicama koje je pohađala. Sudjelovala je na raznim međunarodnim festivalima te osvojila nekoliko vrijednih nagrada i priznanja.Osim u kazalištu ostvarila je zapažene uloge i na filmu.

Mlađa grupa (osnovna škola –od 7 do 14 godina) radi predstavu po motivima teksta Jasmine Stanković Amadei ”BAJKA O BAJKAMA”.
Starija grupa (srednja škola- od 15 do 18 godina) radi autorsku predstavu ” U RAZREDU”.
Za četiri termina drasmke skupine članarina iznosi 100 kn te obavijesti vezano za termine i ostale potrebne informacije polaznici i roditelji mogu pratiti preko fb grupe ”Kazališni kesten” ili mogu javiti voditeljici Katarini Kristic putem mail adrese kazalistekate@icloud.com.