HIT  komedija „Ocat i sin“

HIT komedija „Ocat i sin“

U nedjelju 8. 4. u 20 sati  HIT  komedija „Ocat i sin“ u organizaciji Star Media

Urnebesna komedija za sve generacije Ocat i sin, koja ruši rekorde gledanosti dolazi u Vinkovce 08.04. u 20 sati u Gradsko kazalište “Joza Ivakić” Vinkovci.

U ovoj predstavi/komediji vidi se generacijski jaz oca i sina, a u suživotu različitih generacija možemo se zaista svi prepoznati. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći i životno iskustvo kako bi sina pripremio na najbolji mogući način.
Ulogu tate punog iskustva igra Zlatan Zuhrić Zuhra, veteran kazališnog humora, a ulogu sina Tin Sedlar, stand up komičar i član studija smijeha.
Sjajna glumačka ekipa već je postala pravi miljenik hrvatske publike, a o tome svjedoči i 50 izvođenja ove komedije s kojom su obišli Hrvatsku od premijere u travnju 2017.
Dođite na 80-ak minuta urnebesne zabave i smijanja do posljednjeg daha, a ni suze smijalice nisu isključene!

Predstava će Vas odvući od zamorne svakodnevice i uvući u zabavni svijet međugeneracijskih odnosa ispunjenih humorom i sjajnom atmosferom.
Zbog popularnosti predstave uvijek se traži karta više, a ulaznice se rasprodaju nekoliko dana prije predstave. Komedija je zaludila cijelu Hrvatsku i u kojem god gradu se prikazuje, rasprodana je.

Osigurajte si ulaznice na vrijeme jer će biti gužva i nasmijte se do suza. 🙂

Uloge: Zlatan Zuhrić Zuhra Tin Sedlar
Cijena ulaznice: 40 kn
Facebook stranica predstave: http://bit.ly/Komedija_OcatIsin

Designed by T-mark Vinkovci