Komedija PLUĆA redateljice Aide Bukvić

U nedjelju 10. rujna 2017. u 20 sati u Gradskom kazalištu „Joza Ivakić“ Vinkovci– komedija D. Macmillan: PLUĆA redateljice Aide Bukvić,  koprodukcija Teatra EXIT i Gradskog kazališta Sisak

IGRAJU: Jadranka Đokić i Amar Bukvić

 

KRATAK SADRŽAJ: Mladi, obrazovani i ekološki osviješteni. Recikliraju, gledaju dokumentarce i art filmove, čitaju knjige o pravim stvarima, voze se biciklima i kupuju od onih koji ne izrabljuju. Ali, se i voze automobilima, kupaju u kadi i ponekad ostave vodu da curi bez prave potrebe. Može li se imati dijete i istovremeno biti ekološki osviješten, tek je jedna od dvojbi koja će se pojaviti kada jednog popodneva On „predloži dijete“. A Ona se previše brine, previše razmišlja i ima veliku, zaista veliku potrebu razgovarati o svemu, razmotriti stvari jer sve učinjeno mora biti i dobro promišljeno.

„Pluća“ su duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije kojoj je propitivanje imperativ, a nesigurnost odavno postala stil življenja. Slalom prepun sumnji, strahova i potrebe za bliskosti, u kojem se neka vrata promaše, na nekima se izgubi previše vremena dok se neka zahvate baš onako kako treba, u pravom trenutku na pravom mjestu kada se ipak dogodi Život.

Predstavi PLUĆA dodijeljena je nagrada za najbolju predstavu 9. Festivala regionalnih kazališta PROLOG 2016.

CIJENA ULAZNICE: 40 kn

 

KRATKA VIDEO NAJAVA: https://www.youtube.com/watch?v=frO012PaXZM

Designed by T-mark Vinkovci