Ansambl

Vladimir Andrić

vladoRođen u Vinkovcima 1984 godine. Od najranijeg djetinjstva “skače” po sceni i pred kraj osnovne škole postaje član amaterskog ansambla našeg kazališta gdje ostvaruje broje zapažene uloge u dječjim i večernjim predstavama.

Akademiju dramskih umjetnosti u Tuzli upisuje 2005. godne te 2010. diplomira kao jedan od najboljih studenata u klasi profesora Vlade Keroševića. Kao profesionalni glumac našeg kazlališta glumi u više od 30 predstava, također režira i piše predstave koje godinama uveseljavaju Vinkovačku publiku.

Dobitnik je nagrade “Zoranov brk” za odigranu ulogu u predstavi “Nećeš razbojniče” na festivalu Zorana Radmilovića u Zaječaru. Bavi se režiranjem kratkih animiranih i igranih filmova i glazbenih video spotova. Autor je dugometražnog dokumentarnog filma “Ovčara, neispričana priča” i ono što je najvažnije … suprug je Katarine i tata male Ruže i Mile Andrić.


Matea Marušić

matea-marusicMatea Marušić rođena je 1993. u Osijeku. 2012.g. završava Isusovačku Klasičnu gimnaziju u Osijeku.
Tijekom srednjoškolskog školovanja pohađa klasični balet u HNK Osijek pod vodstvom Vuka Ognjenovića. 2012. godine upisuje Glumu na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu te s odličnim uspjehom 2016. godine stječe diplomu ulogom Julije u predstavi  „Gospođica Julija“, u klasi prof. Senada Bašića. Tijekom studiranja na Akademiji ostvaruje brojne zapažene uloge, a ostvaruje i pojedine uloge u profesionalnim kratkim filmovima. 2018. nominirana za Nagradu hrvatskog glumišta u kategoriji „Izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina, ženska uloga“ za ulogu Puštenice Julke u „Vrzinom kolu“. U kazalištu trenutno uz ansambl, radi i kao voditeljica dramskog studija.

Designed by T-mark Vinkovci