“Ako sam žena nisam konj”, komedija – dodatni termin

“Ako sam žena nisam konj”, komedija – dodatni termin

Događaj Arhiva predstava

Zbog velikog interesa publike predstava AKO SAM ŽENA NISAM KONJ održat će se u subotu 9. listopada u dodatnom terminu: u 18:00 sati.

Ako sam žena nisam konj, komedija (plakat)

Režija: Jovan Ljubenović
Igra: Ana Poznanović

Komedija za jake žene i hrabre muškarce, o ženi koja traži ljubav. Duhovita i iskrena priča jedne žene koja, tražeći onog pravog, na tren gubi samu sebe. Priča je to o zaljubljivoj i pomalo naivnoj djevojci od trenutka gubljenja nevinosti do zrelog doba. To je priča svake žene koja nastoji pronaći “onog pravog”. Priča o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari. Zbog ljubavi. Zbog biološkog sata. Zbog babe koja je tjera na udaju. O muškarcima koji se ne žele oženiti. Priča koja će vas nasmijati i rasplakati.
Stand up komičarka i glumica Ana Poznanović u svijet stand up komedije ulazi nakon objavljenog romana „Vrati se mami, siso“ koji govori o mladoj ženi koja se bezuspješno pokušava izboriti s balkanskim sistemom vrijednosti, maminim sinovima i svojom disfunkcionalnom obitelji.
U monodrami „Ako sam žena, nisam konj“ igra više „uloga“ – od 19-godišnje zaljubljene balavice do 40-godišnje žene koja je prošla život ne postajući ništa pametnija kada je ljubav u pitanju.

TRAJANJE: 70 min.
CIJENA ULAZNICE: 60 kn

https://www.facebook.com/akosamzenanisamkonj/

Designed by T-mark Vinkovci