“Dežurni krivac”, stand-up comedy show

“Dežurni krivac”, stand-up comedy show

Događaj Arhiva predstava

Dežurni krivac, stand-up Gorana Vinčića

Subota. 03. srpnja, 20:00 sati

Stand up DEŽURNI KRIVAC one man show Gorana Vinčića

Nakon što je prošli put rasprodao dvoranu, u Vinkovce opet dolazi Vinča sa svojom predstavom Dežurni krivac! Set sastavljen od najboljih fora zaokruženih u cjelinu, ispričat će u sat i po vremena, ali je ostavio mjesta i za poneku improvizaciju.

Show traži odgovore na nekoliko pitanja: Kako je biti srednje dijete? Koga se uvijek optuži za nešto? Tko je uvijek na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme? Gdje su svi Slavonci? Zašto su narodnjaci edukativni? Kako pričaju ljudi u Mirkovcima? Tko je dežurni krivac? Vinča je praktični dokaz da nije mudro tasmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar balkanske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada.
Goran Vinčić Vinča je stand up komičar sa adresom u Zagrebu. Stand up komedijom bavi se više od 6 godina. Do sada je nastupao širom Hrvatske, ali i u BiH, Sloveniji i Srbiji. Ako nikada niste gledali Vinču, preporučamo prvi red. Ako ipak sjednete u zadnji red, ne brinite – i tamo će vas pronaći!

TRAJANJE: 90 min.
CIJENA ULAZNICE: pretprodaja 40 kn / na dan 50 kn

Facebook: https://www.facebook.com/vinca.komicar/

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=uziI6gHRgwU&t=9s
https://www.youtube.com/watch?v=03LQvP1VEmY&t=22s
https://www.youtube.com/watch?v=MsxCxNVv5KY
https://www.youtube.com/watch?v=lYyp3cqJls8

Designed by T-mark Vinkovci