“Kako i zašto ubiti muža”, hit komedija

“Kako i zašto ubiti muža”, hit komedija

Događaj Arhiva predstava

muž

Subota 2. travnja, 20:00h: hit komedija „KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA“

Režija i adaptacija: Rade Vukotić

Produkcija: Duško Srijemac

Glume: Nataša Aksentijević i Pedja Damjanović

U subotu 02. travnja s početkom u 20.00 u vinkovačko kazalište dolazi jedna od najposjećenijih kazališnih komedija: „Kako i zašto ubiti muža. Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik ,,Kako i zašto ubiti suprugu”. Naime, autor ovog djela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, poslije čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.

U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti pronaći na koji tip muža su osuđene, s podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena – navode organizatori.

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta. Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, koji izmedju ostaloga ima zapaženu ulogu u zabavno glazbenom igranom programu „Čađava mehana“. Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević.

Trajanje: 75 minuta

Cijena ulaznice: 70 kn

Designed by T-mark Vinkovci