komedija “KRALJ UMIRE”

komedija “KRALJ UMIRE”

Draga publiko,

tijekom proteklog razdoblja bili smo zajedno zahvaljujući društvenim mrežama i “malim ekranima” putem kojih smo besplatno prikazivali predstave iz naše arhive. Hvala vam što ste nas pratili i podržavali. Kako su popuštanjem propisanih mjera brojna kazališta odlučila otvoriti svoja vrata, s veseljem vas obavještavamo da smo tako odlučili i mi, uz naravno, obavezno poštivanje propisanih mjera.

Prva predstava na našem program je u petak 5. lipnja, u 20:00 sati – komedija „Kralj umire“, Scene Martin Hrvatskog doma Vukovar. Predstavu je prema drami apsurda Eugènea Ionesca režirao Dalibor Jurišić.
“Kako je moguće da jedan vladar neće vladati vječno i da će čak umrijeti kao običan čovjek?! Osim društvene dimenzije, predstava, kao i izvorni tekst prema kojemu je rađena, otvara i pitanje kako se kao čovjek nositi s vlastitom smrtnošću.”

Igraju:

Željko Mandić
Mirjana Štedul
Tijana Pavliček
Davor Babić
Robertina Tekmetarović
Dario Vukas

CIJENA ULAZNICE: 20 kn

Radno vrijeme blagajne :
– od ponedjeljka do petka, od 08:00 do 12:00 sati te 2 sata prije izvedbe predstave.

NAPOMENA:Rezervacije ulaznica, zbog smanjenog broja mjesta u dvorani, nisu moguće. Zbog simbolične cijene ulaznica popusti do daljnjeg ne vrijede. Predstave će se odvijati sukladno preporukama HZJZ, a u cilju sprječavanja zaraze bolešću COVID-19 (obavezan razmak između gledatelja, dezinfekcija ruku, nošenje maski za lice). Kako bi se izbjegao kontakt publike, ulazak u dvoranu moguć je 20 minuta prije predstave. Molimo da se pridržavate navedenim uputama.

Pratite nas na kazališnom web-u, Facebook-u i Instagram profilu (@gradskokazalistevinkovci).

Designed by T-mark Vinkovci