komedija Michele Riml: „Seksi rublje“

komedija Michele Riml: „Seksi rublje“

petak 28. lipnja u 20 sati – komedija Michele Riml: „Seksi rublje“  u izvedbi Vlaste i Igora Goluba, Kazalište Virovitica

Režija:  Lea Anastazija Fleger

Kako, nakon 25 godina braka, nastaviti dalje, što se to u tom za ljudski život ipak dugom periodu, sve promijenilo, preoblikovalo, izgubilo ili nestalo, koliko smo još privlačni jedno drugom, što učiniti da, ako više nismo, to opet postanemo?

Drama kanadske autorice Michele Riml dobro je skrojen komad na žanrovskom razmeđu komedije i drame; napisan je da zabavi, ali i omogući emocionalnu identifikaciju s glavnim likovima, supružnicima u pedesetim godinama života, roditeljima troje djece, poljuljanima u pouzdanju u svoje životne izbore i odluke, nostalgičnima, možda i pomalo poraženima. Iza naizgled trivijalne seksualne frustracije i vrckavih svađica u maniri američke screwball komedije skrivaju se duboka tjeskoba, tuga zbog minulog vremena, nezadovoljstvo rutinom posla i obiteljskih odgovornosti, strah od smrti. Vlasta i Igor Golub, u glavnim i jedinim ulogama drame, i privatno su bračni par. Tradicionalno gledano, ova dramedija, kako se popularno zovu žanrovi na granici između drame i komedije, slavi brak. Na vama je, draga publiko, da zajedno s njima proslavite tu višestruku bračnu uniju ovom predstavom. Pokažite da ih želite gledati.

CIJENA ULAZNICE: pretprodaja 30 kn / na dan izvedbe 40 kn / za grupe 20 kn

????????????????????????????????????
Designed by T-mark Vinkovci