Luka Vidović COMEDY MAGIC SHOW 18+

Luka Vidović COMEDY MAGIC SHOW 18+

Događaj Arhiva predstava

Petak 1. listopada u 19:00 sati – Luka Vidović COMEDY MAGIC SHOW 18+

„Comedy magic show 18+“ je izrazito duhovita, interaktivna i zabavna mađioničarska predstava za odrasle mađioničara Luke Vidovića.

Lukin odličan smisao za humor, izrazit talent za rad sa ljudima, neodoljiv šarm, dopadljiv karakter, pozitivna energija kojom zrači te vrhunske zabavljačke sposobnosti su razlozi zbog kojih ćete ovu predstavu jako dugo pamtiti!
Predstava se sastoji od niza zapanjujućih interaktivnih mađioničarskih trikova koje Luka sa lakoćom izvodi pred očima publike koju bez iznimke ostavlja bez daha.
Luka svoju spontanost, humor i vedar duh prenosi na publiku, koja se zbog smijeha i opuštenosti vrlo rado dobrovoljno uključuje u izvođenje trikova tijekom cijele predstave. Njegov način interakcije sa publikom i sa svakim pojedincem koji dođe na pozornicu da mu pomaže u izvođenju trikova je urnebesno smiješan, ali i vrlo pažljiv, jer je poznat po tome da uvijek nasmije sve, a ne uvrijedi nikoga. U svojoj bogatoj karijeri Luka Vidović je svoju predstavu „Comedy magic show 18+“ održao nebrojeno puta na raznim korporativnim večerama, gala večerama, konferencijama, kongresima, božićnim domjencima i svečanim događanjima. Svakako jedan od najbitnijih nastupa u karijeri za istaknuti je nastup za princa Alberta II od Monaca u Monte Carlu, gdje je Luka nastupio u siječnju 2013. godine.

Luka Vidović: Comedy Magic Show 18+

CIJENA ULAZNICE: pretprodaja 40 kn / na dan 50 kn
TRAJANJE: 60 min.

https://www.lukavidovic.com/#odrasli

Designed by T-mark Vinkovci