Nagrada “Zoranov brk” dodijeljena Matei Marušić

Nagrada “Zoranov brk” dodijeljena Matei Marušić

Nagrada "Zoranov brk" za Mateu Marušić
30. “Dani Zorana Radmilovića” u Zaječaru, dodjela nagrade “Zoranov brk” glumici vinkovačkog GK “Joza Ivakić ” Matei Marušić za naslovnu ulogu u predstavi “Gospođica Julija”, s lijeva na desno: glumci Petra Blašković, Vladimir Tintor i Matea Marušić, te član žirija Milan Caci Mihailović

19. listopada je na “30. Danima Zorana Radmilovića” u Zaječaru u natjecateljskoj konkurenciji izvedena zajednička predstava Gradskog kazališta Joza Ivakić Vinkovci i Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku “Gospođica Julija” redateljice Aide Bukvić.

Tročlani stručni žiri u sastavu dr. Miroslav Radonjić, Duško Ljuština i Milan Caci Mihailović nagradu za glumca /glumicu večeri ′′Zoranov brk′′ dodijelio je glumici vinkovačkog kazališta Matei Marušić za ulogu gospođice Julije, koja je o radu s redateljicom izjavila: „Bio je pravi užitak raditi sa Aidom, iako je profesorica i vrlo je precizna i oštra, ali je pravedno stroga. Puštala nas je da se dogodi ta kemija kroz cijeli komad i stvarno nas je vodila nekom svojom toplom energijom“.

Direktor zaječarskog pozorišta, Vladimir Đuričić uručio je kip Zorana Radmilovića ravnatelju GK Joza Ivakić Vinkovci, Zdenku Rečiću koji je zahvalio na toplom dočeku.

Designed by T-mark Vinkovci