Neša Bridžis – The Best Of

Neša Bridžis – The Best Of

Događaj Arhiva predstava

 

Neša Bridžis - The Best Of

Nedjelja, 10. travnja 2022. U 20:00 h:
NEŠA BRIDŽIS –THE BEST OF

VINKOVCI – GRADSKO KAZALIŠTE JOZA IVAKIĆ

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih srpskih stand up komičara, samim tim jedan je od osnivača srpske Stand up scene .

Rođen je u Beogradu, 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pjesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 8 sati teksta za nastupe, podijeljen u 7 predstava (”Život”, ”Plajlista”, ”Film”, ”Muško-Ženski odnosi”, “f40.01”, “Priča u nedogled”,” The Best of”) . Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 2000 profesionalnih nastupa.

Sa svojim predstavama je obišao cijelu Srbiju i Europu i pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji. Za njegove večeri komedije uvijek se traži karta više.

Predstava “The Best of “

Specijal Neše Bridžisa sastoji se iz niza najboljih, unikatnih a možemo reći i kultnih predstava koje su među publikom najpopularnije i koje su se vremenom razvile u jako popularne predstave, ne samo u Srbiji nego i širom svijeta. Splet najboljih predstava smještene u jednu. Predstava u kojoj publika sudjeluje, imajući priliku da čuje svoj omiljeni skeč.

 

Trajanje: 75 min.

Cijena ulaznice : 60,00

Designed by T-mark Vinkovci