OTKAZANO: U babinom gnijezdu

PREDSTAVA JE OTAKAZANA DO DALJNJEG. Molimo pratite naše stranice da bi na vrijeme saznali novi termin.

Nakon rasprodane reprize i rasprodane premijere, GK “Joza Ivakić” organizira još jednu izvedbu komedije “U BABINOM GNIJEZDU” (po motivima filma Dannyja DeVita “Duplex”, scenarista Larrya Doylea) u nedjelju, 28. svibnja 2017. u 20:00h.

Adaptacija teksta i režija: Cvetin Aničić
Glumci: Blanka Bart, Petra Kraljev i Vladimir Andrić
Scenografija: Dubravko Mataković
Kostimografija: Cvetin Aničić
Inspicijent: Zorko Bagić

Predstava je protkana duhovitim situacijama, naizgled apsurdnim, ali nama vrlo bliskim. Problemi svakog mladog bračnog para u današnjem društvu počinju odmah nakon vjenčanja i sudbonosnog „DA“; problemi s egzistencijom i pitanjem krova nad glavom. Bježanjem ka samostalnosti i vlastitom obiteljskom gnijezdu, ponekad se nađemo u nemogućim situacijama.

Glavni akteri predstave odluče preko agencije „doslužiti“ staricu. Ona se na prvi pogled čini nemoćno i krhko, no zapravo je prava baba vatra koja od cijele situacije traži zabavu i dobro društvo. Ironično je što na indirektan način, mladi bračni par očekuje brzu smrt starice, no ona tek u 100. godini shvati ljepotu života i želi sve isprobati. Dok mladi bračni par život vidi kao teško olovo te kuje razne mutne planove protiv starice, ona za razliku od njih život shvaća lagodno i u njemu uživa punim plućima.

To je taj apsurd života. Tek kada ga trebamo napustiti, želimo ga živjeti punim plućima.

Cijena: 35,00 kn

FOTOGRAFIJE:

VIDEO:

Designed by T-mark Vinkovci