Zlatni studio 2021.

Zlatni studio 2021.

Zdenko Rečić, ravnatelj Gradskog kazališta "Joza Ivakić" Vinkovci, pri preuzimanju nagrade "Zlatni studio" 2021.
Zdenko Rečić, ravnatelj Gradskog kazališta “Joza Ivakić” Vinkovci, pri preuzimanju nagrade “Zlatni studio” 2021 za predstavu “Štajga” u režiji Jasmina Novljakovića, prema romanu Ivane Šojat.

Dodijeljene su najveće medijske nagrade! Tri su naše!!!

U kategoriji “najbolje muške uloge”Zlatni studio otišao je u ruke Miroslava Čabraje, za ulogu Mate u predstavi „Štajga“. Nagradu za Najbolje novo lice u kazalištu i na filmu osvojila je Matea Marušić.

Miroslav Čabraja - "Zlatni studio" 2021. za najbolju mušku ulogu (predstava "Štajga" u režiji Jasmina Novljakovića, prema romanu Ivane Šojat)
Miroslav Čabraja – “Zlatni studio” 2021. za najbolju mušku ulogu (predstava “Štajga” u režiji Jasmina Novljakovića, prema romanu Ivane Šojat)

Zlatni studio u kategoriji “Najbolja predstava” osvojila je predstava posvećena vinkovačkom kolodvoru, simbolu grada Vinkovaca – “Štajga”, nastala prema romanu Ivane Šojat.

Dramatizacija i režija: Jasmin Novljaković
Scenograf: Davor Molnar
Kostimograf: Jasminka Petek Krapljan
Oblikovanje svijetla: Tomislav Kobia
Skladatelj: Igor Valeri

Igraju:

Vladimir Andrić
Matea Marušić
Miroslav Čabraja
Ivica Lučić
Selena Andrić
Vedran Dakić
Matko Duvnjak Jović
Zorko Bagić

“Ispred Gradskog kazališta Joza Ivakić Vinkovci i u ime svih djelatnika, a posebno ansambla predstave “Štajga”, Matee Marušić i Miroslava Čabraje zahvaljujem na podršci pri glasanju za medijsku nagradu ZLATNI STUDIO. Kao što vjerujem već znate, Vaši glasovi polučili su uspjeh – dodijeljene su nam tri ZLATNA STUDIJA: u kategoriji “najbolja muška kazališna uloga” Zlatni studio otišao je u ruke Miroslava Čabraje za ulogu Mate u predstavi „Štajga“, za Najbolje novo lice u kazalištu i na filmu – Matea Marušić, a kao “Najbolja predstava” proglašena je predstava posvećena vinkovačkom kolodvoru, simbolu grada Vinkovaca – “Štajga”, nastala prema romanu Ivane Šojat. Hvala Vam!” u ime GK Joza Ivakić Vinkovci poručio je ravnatelj kazališta Zdenko Rečić.

 

Matea Marušić, mlada glumica GK "Joza Ivakić" Vinkovci, pri preuzimanju nagrade "Zlatni studio" 2021.
Najbolje novo lice u kazalištu i na filmu – Matea Marušić

 

Predstava "Štajga"
Predstava “Štajga”
(c) Kristijan Cimer (kcimer at gmail.com)
www.facebook.com/kcimer/photos_albums
Designed by T-mark Vinkovci