RUŽNO PAČE na Plavoj Vinkovačkoj TV

RUŽNO PAČE na Plavoj Vinkovačkoj TV

Mirela Čikvari

4. svi 2020. 10:12 (prije 22 sata)

prima Mirela

[OSTANI DOMA I POGLEDAJ PREDSTAVU]

Toplu i dirljivu Andersenovu bajku, dobro poznatu i velikima i malima – RUŽNO PAČE možete pogledati na programu PLAVE VINKOVAČKE TV, u utorak 5.svibnja s početkom u 16:05.

Ukratko o predstavi:
Hans Christian Andersen napisao je svevremenu priču Ružno pače. Priču o odbačenosti, otpadnosti i naizgled o bezizlaznosti situacije u koju je netko stavljen iz posve banalnih razloga. Biti različit nije odabir, niti znači nužno zlo. Naprotiv, različitost je ono što motivira, nadahnjuje i mijenja ustaljene poglede i navike. Tako i naše Ružno pače izrasta iz ružnog u lijepo, ja bih rekao iz lijepog u drugo lijepo. Sve u svemu, ovo je topla, duhovita, raspjevana i plemenita priča o jednom malom, malom pačetu u tako velikom svijetu. (Đ.D.)

Tekst za predstavu dramatizirao je i režirao Đorđe Dukić prema bajci Hansa Christiana Andersena. Scenografkinja je Sheron Pimpi Steiner, kostimografkinja i autorica lutaka Saša Došen, autor glazbe Ivica Murat, a u predstavi igraju: Inga Šarić, Areta Ćurković, Aleksandra Colnarić, Kristina Kovačević, Edi Ćelić, Tihomir Grljušić i Srđan Kovačević.
Predstava je nastala u koprodukciji Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku i Gradskog

#ostanidomaipogledajpredstavu #ruznopace Plava televizija Vinkovačka Televizija Dječje Kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku

VIDEO NAJAVA: https://www.youtube.com/watch?v=X241ui-fyGE&t=16s

Designed by T-mark Vinkovci